Om Terje Haugen

Kontakt meg

Om meg

Faglært journalist og webredaktør, med solid fartstid fra digitalt presse- og informasjonsarbeid.

Etter mange år som nettjournalist tok jeg i 2015 steget over til kommunikasjon og digital markedsføring, og har siden jobbet mest med å lage godt digitalt innhold og å utvikle nettsteder og webstrategier som funker i virkeligheten. I tillegg driver jeg mye med måling, selvsagt i tillegg til webteknologi.

Jeg har de siste årene har jobbet til daglig som digital kommunikasjonsrådgiver, også i rollen som webredaktør. Dette etter tiden som journalist i landets største forlag og forbrukernettsted – Egmont og klikk.no.

Som webredaktør jobbes det mye med brukeropplevelse, design og kanalforståelse. På den måten kan jeg for eksempel bidra til at du og jeg faktisk får gjort det vi kom for å gjøre på et nettsted.

Webarbeidet kombinert med brei redaksjonell erfaring har ført til at jeg synes innholdsdrevet design og kjernemodellen (takk til Netlife) er blant de beste verktøyene i kassa for å utvikle innhold på nye velfungerende nettsted, eller som metode for å pusse opp litt på eksisterende løsinger.

Videre har jeg god erfaring med innoldsforvaltning, tillegg til å være oppdatert på gjeldene normer, forskrifter og lover relevant for profesjonell drift, med vekt på universell utforming – UU, WCAG 2 og GDPR.

Jeg tar ellers på meg frilansoppdrag innen fagfeltet digital markedsføring og innholdsproduksjon for mindre bedrifter. Dette gjøres etter nærmere avtale og i samarbeid med byrået Creopark.no.

Hyggelig mann som smiler.
WEBARBEIDER: Terje Haugen er utdannet tv-journalist og webredaktør, og har jobbet med presse- og informasjonsarbeid på nett siden 2001.